Tervetuloa!

torstai 23. elokuuta 2012

No niin, eiköhän ole aika potkaista tää systeemi käyntiin! Blogi kulkee nimellä Milky Ponies, ja se on sisällöltään My Little Pony -keräilyblogi.

Päivittelen uusilla poneihin liittyvillä hankinnoilla, kuvilla ja kuulumisilla. Joskus saattaa tulla postauksia muista huomion arvoisista leluostoksista tai figuureista.

Tältä blogilta voi odottaa runsaasti aloittelijan kömpelyyttä - rakentava kritiikki / muu apu on OK! Jos esimerkiksi näet, että oon kirjoittanut jonkin ponin nimen väärin, laita korjaus kommenttilootaan.

Kirjoittajana toimii 20v naikkonen, poneihin liittyvissä jutuissa liikun enimmäkseen Milky -nimimerkillä (siitä blogin nimikin tulee), oikea nimeni on Sarita. Saa puhutella kummallakin nimellä.

Oon perusmukava ihminen joka tykkää ponien lisäksi mm. elukoista (ylläpidän myös kahta lemmikkiblogia!), web design -säädöstä (nettisivujen ja blogien päivittely, ulkoasujen kanssa säätäminen, yms.), monenlaisesta musiikista, kauhuelokuvista ja valokuvaamisesta.

Kirjoitan outoa, säröilevää puhekielen ja kirjakielen sekoitusta, mutta kai se ihan luettavaa on.

Ponit on tuttuja lapsuuden leikeistä, mutta vasta nyt rakkauteni niitä kohtaan heräsi uudelleen. Äitini myi ponit pois joskus kauan sitten, joten keräily pitää aloittaa ihan puhtaalta pöydältä.

(BTW, tässä ponit jotka muistan lapsuudestani: Painting Time, Twirler ja Baby Sweetsteps)

Kokoelmaani ovat tervetulleita kaikkien generaatioiden ponit + oheistuotteet, joskus saatan ostaa jopa feikkejä jos ovat mielestäni tarpeeksi nättejä. Eniten tykkään G1 -poneista. ♥

Oikealta löytyy linkit (mm. wantlistini!) joilla voi suunnistaa pitkin blogia, vaikkei nähtävää kovin hirmuisesti vielä ole.

Seuraavassa merkinnässä esittelen ne ponit, jotka olin ostanut ennen keräilijäksi ryhtymistä. Sitten onkin vuorossa monta "uusin hankinta" -tyylistä merkintää. Stay tuned!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Copyright © 2010 Milky Ponies | Free Blogger Templates by Splashy Templates | Layout by Atomic Website Templates